Hazánk talajai napjainkban mindinkább cinkhiányt mutatnak. Hiányára legérzékenyebben a következő kultúrák reagálnak: kukorica, búza, alma, cseresznye, meggy, őszibarack, szilva, rózsa, bogyósok, paprikafélék
Cinkhiány esetén a levél erezetével párhuzamos klorotikus csíkozottság jelenik meg, a növény növekedésében visszamarad, rövidülnek az ízközök (gyümölcsfélékben törpeszárúság), vontatottá válik a virágrészek fejlődése, deformálódnak a szemek (kukorica) és gyümölcsök. A gyö...
Cinkhiány esetén a levél erezetével párhuzamos klorotikus csíkozottság jelenik meg, a növény növekedésében visszamarad, rövidülnek az ízközök (gyümölcsfélékben törpeszárúság), vontatottá válik a virágrészek fejlődése, deformálódnak a szemek (kukorica) és gyümölcsök. A gyö...
1 570 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez